Meeleolukas jõulupidu agentuuris

Agentuuri töötajate jaoks algavad jõulud tavaliselt kuskil augusti lõpus või septembri alguses – just siis saabuvad klientide poolt esimesed briifid jõulukampaaniateks. Seega jõuavad La Pere liikmed ammu enne teisi jõuludest elevusse sattuda, siis jõuluteemadest ära väsida ning kui jõulud päriselt ukse ees on, pühadest taaskord elevusse sattuda. Kui eelmisel aastal veetsime jõulud omakeskis kunstiga tegeledes, […]

Brand icon

Agentuuri töötajate jaoks algavad jõulud tavaliselt kuskil augusti lõpus või septembri alguses – just siis saabuvad klientide poolt esimesed briifid jõulukampaaniateks. Seega jõuavad La Pere liikmed ammu enne teisi jõuludest elevusse sattuda, siis jõuluteemadest ära väsida ning kui jõulud päriselt ukse ees on, pühadest taaskord elevusse sattuda.

Kui eelmisel aastal veetsime jõulud omakeskis kunstiga tegeledes, siis sel aastal otsustasime koos oma kallite klientidega maha pidada vahva jõulupeo! 9. detsembril sai meie muidu must-kuldne maja jõulusema punakas-rohelise ilme ning täitus hea ja paremaga. Ka jõulupeo temaatika „Üksinda agentuuris“ oli inspireeritud meile kõigile armsaks saanud „Üksinda kodus“ filmidest – õnneks röövlid pidu siiski ei väisanud. Peol kandsid kõik osalejad, nii agentuuri kliendid kui töötajad, koledaid jõulukampsuneid ning toimus jõulu- ja reklaamiteemaline Kuldvillak.

Vahva jõulupidu peetud, tulid agentuuri töötajad esmaspäeval tööle tagasi, aga suunduvad peagi jõulupuhkustele. Esimesed jõulupuhkused algavad juba 19. detsembrist ning enamikele agentuuri töötajatele on selle aasta viimaseks tööpäevaks 22. detsember. Seega palume mahukamad ja tähtsamad projektid planeerida kas enne puhkusi või juba uuel aastal, et kindlustada nende õigeaegne teostus. Loomulikult ei jää jõulude ja aastavahetuse vahelisel ajal Loomevälja täiesti tühjaks, vaid klientide ja projektide eduka käekäigu eest vastutab väiksem eritiim.